Menü Bezárás

BORKÜLÖNLEGESSÉGGEL LEPNÉ MEG VACSORAVENDÉGEIT? VÁLASSZA A TOKAJI FURMINT LATE HARVESTET!

A legtöbb ember, amikor vacsoravendégeket vár, igazi különlegességekkel készül, hogy minél felejthetetlenebbé tegye a résztvevők számára az eseményt.

Ha Ön is szeretné emlékezetessé tenni az estét, és szívesen szolgálna fel valamilyen italkülönlegességet, ajánljuk figyelmébe a Tokaji Furmint Late Harvestet!

Tokaji Furmint Late Harvest igazán egyedülálló, késői szüretelésű édes fehér bor: a jellegzetesen friss, könnyed, kényeztető ízvilágát egyértelműen a szüret időpontjának köszönheti. Az októberi szüretre a szőlőbogyók kellően túlérettek lesznek a plusz napsütéses órák miatt, ami pedig később biztosítja a magas cukortartalmat. A Tokaji Furmint Late Harvest gyümölcsös ízvilágát a kíméletes feldolgozás és a korszerű technológia segítenek megőrizni a palackozás után.

Ha felkeltette érdeklődését a Tokaji Furmint Late Harvest, és szívesen megkóstoltatná vendégeivel, vásárolja meg az italt bor webshopunkból! Ha kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!