Menü Bezárás

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Cégadatok

Keresztes Ákos e.v.

Székhely: H-3915 Tarcal, Fő u. 117.

Telephely (személyes átvétel helye): H-3915 Tarcal, Fő u. 117.Telefon: +36 20 2404379

adószám:79626574-1-25

E-mail: info@myrtus.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10:00-14:00

Szombat-vasárnap zárva

Az áraink és a szállítási feltételek

A termékre rákattintva a borleírás alatt az egy palackra vonatkozó ár, majd alatta a kartonos (kedvezményes) ár jelenik meg, mely az adott kartonos mennyiség vásárlásával érvényes. A vásárlás utánvétellel, előre utalással és bankkártyával történhet. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmaznak (alanyi ÁFA mentes), és nem tartalmazzák a szállítási és az utánvét költségeit (postaköltség). Az esetleges postaköltség a Vásárlót terheli, melynek mértékéről a „kosárban” és az e-mailben küldött megrendelés tájékoztatójában lévő „Postaköltségek” pontnál tájékozódhat.


Postaköltségek:

Házhoz szállítás:

1-6 palack 2000 Ft
6-12 palack 3800 Ft
12-18 palack 4100 Ft
18-24 palack 4700 Ft
24- palack 5000 Ft

Szállítás Posta Pontba:

1-6 palack 1600 Ft
6-12 palack 3000 Ft
12-18 palack 3400 Ft
18-24 palack 3800 Ft
24- palack 4000 Ft


Az utánvételes fizetési módot minden esetben 400 Ft költség terheli!

A jogunkban áll bármikor módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a webáruházban szerepel. A webáruházban megtalálható termékek szállítási határideje a terméktől függően megrendelés elküldésétől számított 3-7 munkanap. Az ön által megadott elérhetőségeinek valamelyikére értesítést kap, ha a termék szállítását ill. bolti átvételét nem tudjuk a megadott határidőn belül biztosítani. Önnek, amennyiben a postázást választotta, e-mail-en küldünk tájékoztatást a szállítás várható napjáról, mely minden esetben munkanapokon, 9:00-17:00 óra között van.

Ha a szállítás meghiúsul, munkatársunk a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel a Önnel új szállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a szállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk Önnel, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik. Ha a szállítónknak harmadszorra sem sikerült az Ön által megadott helyen és időpontban átadni a megrendelést, akkor a megrendelését semmisnek tekintjük.


A megrendelés menete

A rendelés regisztrációhoz kötött. Regisztráció után már a felhasználóneve és a jelszava segítségével tud belépni. Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Lépjen be az oldalra a felhasználónevével és a jelszavával, adja meg a szállítási és számlázási címét, amennyiben az más, mint a rendszer által felkínált. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a “Megrendelem” gombra. Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a megrendelő nevén tartjuk nyilván. A szerződés az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.


A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja a 20/2404379-es telefonszámot, vagy írjon: info@myrtus.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, hogy a megrendelő nevét szíveskedjen megadni.


A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás

Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.


Felügyeleti szerv Tarcali Közös Önkormányzati Hivatal. 3915 Tarcal Fő u. 61. Tel: 47/580-444. e-mail: titkarsag@tarcal.hu, Jegyző

A Ön a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben kötelesek vagyunk a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket Vásárló viseli.

Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket fenntartások nélkül elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.


Adatkezelés

A webáruház személyes adatok megadása nélkül is látogatható. Az oldal látogatásakor csak technikai azonosítót, cookie-t használunk, ami csak az Ön áruházban való látogatását teszi kényelmesebbé. A látogatók szolgáltatásainkat önkéntesen használják, a regisztráció által hozzáférhető további szolgáltatásokat önként veszik igénybe. Személyes adatot csak a webáruházban történő vásárláshoz szükséges regisztráció során kérünk el és őrzünk meg elektronikus formában; ilyen esetben a felhasználó önként dönt a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatainak megadásáról.

A fentiek szerint rögzített adatokat felhasználhatjuk a webáruháztól igénybevett szolgáltatások körében, a webáruházból rendelt termékek kiszámlázásához, a megrendelt áruk kiszállításához, valamint akcióinkról, ajánlatainkról való tájékoztatáshoz. Látogatóinknak a webáruházban rögzített személyes adataihoz kizárólag jogszabályon alapuló kötelezettség teljesítése körében biztosítunk hozzáférést, azokat harmadik személy részére nem adjuk ki, azokat nem hasznosítjuk, azokkal egyéb módon nem rendelkezünk. Az elektronikus kereskedelemben részvevők (eladók, beszállítók, és mások) a személyes adatok köréből kizárólag az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítéséhez szükséges mértékben férnek hozzá. A szolgáltatásaink fejlesztését célzó, a felhasználó adataiból készített statisztikai célú elemzésekből a felhasználók személye nem azonosítható.

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek kötelező jótállásáról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001./CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.