Menü Bezárás

FOR HER

18 500 Ft

2018 Myrtus Botrytis Cuveé, édes

2019 Myrtus Brut Furmint Pezsgő

2020 Myrtus Late Harvest, édes

 

Az akció a készlet erejéig érvényes. Még rendelkezésre áll palack.
A feltüntetett árak bruttó árak.

For Her

 

Egy különleges tokaji válogatás – nem csak – hölgyeknek, For Her.

 

Egy Brut pezsgő amikor csak jól esik és két szép édes bor a desszerthez vagy helyette.

 

A For Her borcsomagunk egy folyamatosan megújuló bor válogatás. Legkedveltebb boraink közül  válogatunk össze hármat a tokaji borok rajongóira hangolva.

 

 

Bor rendelés, bor házhoz szállítás, Bolt és Webshop

 

A For Her borcsomag az alapbor.hu indulása óta létező száraz bor válogatás. Bor rendeléskor sokszor nem magunknak, hanem ajándékba veszünk bort. Ilyenkor nehéz megítélni a rendelt terméket, sokszor csak címke alapján történik a bor rendelés.

A For Her borcsomag egy biztos választás, melynek borai a szemet és az érzékeket is gyönyörködtetik.

 

Az alapbor.hu

2014-ben indult webshop fő profilja a bor rendelés, bor házhoz szállítás. Tokaj-Hegyalján található Tarcal és Mád községek borai találhatóak a szortimentben.

 

A bor rendelés Magyarországon még mindig nem számít magától értetődő dolognak. Ez érthető is, mivel a bor egy bizalmi termék, minden bor egy egyedi karakter, egy külön íz világ, amit befolyásol a termőhely a fajta és az évjárat.  A bor vásárlás egy bizonytalan aktus, ha nem kóstoltuk az adott tételt előtte, ezt a problémát tudja feloldani egy megbízható borszaküzlet.

Előválogatott tételek kerülnek a kínálatba, melyeket szakértő borászok, sommelierek kóstoltak, véleményeztek korábban.

A kereskedő érdeke és felelőssége, hogy jól össze válogatott kínálata legyen.  Amint azt már említettük a bor bizalmi termék, ha a kereskedő egy rossz tételt küld ez a bizalom megszűnik, ezért alapvető érdeke, hogy a szortimentjében megtalálható borok, borválogatások mind kifogástalanok, különlegesek legyenek. Bor rendelés, bor vásárlás esetén érdemes egy ilyen szaküzletet felkeresni.

 

Borboltunk Tarcalon a Fő utca 117/a szám alatt található – Myrtus Borbár és kávézó. Itt a webshopon található borok a borlapon megtalálhatóak, kóstolhatók. Bor rendelés, bor házhoz szállítás, Bolt és Webshop.

 

Fő profilunk a Tokaji borok. Száraztól az édesig. Pezsgőtől a Hatputtonyos Aszúkig.

Tokaj-Hegyalja Magyarország legismertebb és legelismertebb borvidéke. Már a Honfoglalás idején szőlő és bor termelés volt a környéken. Tokaj hírét és sikerét az édes boroknak köszönheti, legismertebb borkülönlegességek a Szamorodni és az Aszú. Az utóbbi évtizedekben felsorakozott melléjük a száraz Furmint bor is. A legújabb kísérlet pedig a pezsgő.

Ezek mindegyike megtalálható nálunk.

Jöjjön el velünk egy utazásra a Tokaji borok világában!

 

For Her