Tarcal Akusztik

 

Tarcal Akusztik
csak tisztán
ZENE és BOR az ARÉNÁBAN

Különleges helyszín ad otthont idén nyáron 3 zseniális produkciónak! A Világörökség területén lévő, Tarcal településhez tartozó, és a Tokaji Hegyen lévő Arénába hívjuk Önöket!

A nyári lemenő Nap fényeiben fürdő Zempléni hegységet, a Bükköt és az Alföldet csodálva élvezhetik a nagyszerű zenészek élő koncertjeit minőségi tarcali borok kíséretében.

Július 09-én egész estés koncertsorozatra hívjuk Önöket ahol a Pankastic! zenekar és Vendégei zenélnek!

A Pankastic! zenéje különleges, egyedi, mégis majd’ mindenki számára kellemes. A vájt fülűek elvárásainak a tagok lebilincselő és virtuóz játéka, míg az örömzene kedvelőinek a könnyed szövegek és fülbemászó dallamok lehetnek egyaránt kedvesek.

A Pankastic! létrejöttekor a zenekar szeme előtt egy igényes és új popzenei stílus megalkotása lebegett: régi sztenderdek és örökzöldek átültetése akusztikus hangszerekkel a francia “manouche swing” világába, megfűszerezve mindezt a cimbalom egyedi hangszínével.

A sajátos, új műfaj neve: django-pop.

A zenekar másfél éves fennállása alatt bizonyította, hogy a kicsiktől egészen a nagyokig táncra tud perdíteni bárkit, a zenekar szólistáinak előadása hallható és látható volt fesztiváloktól kezdve egészen a Művészetek Palotájának színpadáig, szimfonikus zenekari kísérettel.

Ezen az estén testvérzenekarukkal, a Swing á la Djangoval állnak színpadra.

A Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh tamás Program támogatásával itt lesz még Lombos El Marci & Juhász Attila Jazz Quartet is!

Pénztárnyitás a helyszínen:17:00

Kapunyitás:17:00

Kezdés: 18:00

Esőnap: Nincs

12 éves korig, szülői felügyelettel, a gyerekek belépése ingyenes.

null

https://www.youtube.com/watch?v=xMkBYJFmPa8

 

Készítette: Mayoka ,az Ab Holding csoport tagja. Mayoka